Бусове под наем

Извънредни ситуации, планирани командировки, преместване или просто желание за незабравима почивка с компания – всички тези случаи имат нещо общо: необходимостта от надежден превоз. Какъвто и да е поводът, можете да разчитате на новите, модерни бусове под наем от КАРБГРЕНТ в София. КАРБГРЕНТ е специализирана компания с дълъг и разнообразен опит при отдаването под наем на автомобили от всякакъв клас. Услугите ни са признати като пример за безапелационен професионализъм, неоспоримо качество, бързина при реакцията, надеждност на превоза и добри условия на достъпни цени. Автопаркът ни е в отлично състояние, като полагаме непрекъснати грижи както за изправността на всеки отдаван от нас автомобил, задължителните атрибути като застраховки и други, така и за винаги съвършения външен вид на нашите превозни средства, защото знаем какво очакват клиентите ни от нас. Престижът за нас означава да получаваме винаги отличен фийдбек от клиентите си, а това изисква концентрирана работа, любезно отношение и отлични услуги.

Минибус

Минибус под наем

от 50 EUR/ден
Изберете минибус под наем на изключително изгодни цени

Товарни автомобили под наем

Товарни автомобили

от 52 EUR/ден

Бързи и лесни решения с товарни автомобили под наем

Луксозни Бусове под наем

Луксозен Бус

от 100 EUR/ден
Изберете сред предложенията за луксозни бусове

Разнообразие от бусове под наем в София

Всеки различен повод изисква наемането на специализиран автомобил, а при нас ще намерите разнообразие от опции, които най-добре пасват на специфичните Ви изисквания, нужди и възможности. Организирайте перфектно командировката си, посрещането на важни бизнес партньори или клиенти, конференции, бизнес пътувания, семинари, търговски изложения и др. Преместването дори в спешен порядък или доставките могат да бъдат лесно изпълними, ако се обърнете към нас, за да Ви подпомогнем. Независимо дали се касае за нужда от допълнителни транспортни услуги, заместващ автомобил или преместване на вещи – отговорът на уравнението е да се обърнете към нас.

Работните задължения трябва да отстъпят място понякога на дългоочаквана почивка, незабравим роудтрип с приятели, екстремни преживявания, нови неща, от които ще изпитате насладата на живота. Обиколка на забележителностите в страната, зимно планинско пътешествие, пътуване до морето или посещение в чужбина, за което мечтаете от години – каквото и да Ви се прииска, то е осъществимо с КАРБГРЕНТ. За всички тези случаи – ние сме плътно до Вас с нашия нов и добре оборудван автопарк.

Какви бусове ще намерите при нас?

Наемането на бус е ефикасно решение, което може да бъде достъпно и надеждно с услугите на КАРБГРЕНТ. Ние разполагаме с модерни ванове на различни марки, лидери в автомобилостроенето, разнообразни модели с размер и товароносимост, каквато Ви трябва. Предлагаме Ви многообразие от минибусове в категориите „Минибус“, „Товарен бус“ и „Луксозен бус“ в зависимост от целта на Вашето пътуване и изискванията Ви.

Какво трябва да знаете за бусовете в категория „Минибус“? Намерете четирите най-функционални модела на Рено, Фолксваген, Пежо и Форд. При нас можете да наемете първокласните Renault Traffic, Peugeot Boxer, Volkswagen Transporter или Ford Transit. Всички те са дизелови ванове, произведени 2018/2019 г., с ръчна скоростна кутия и пет врати. Подходящи са за транспорт на до 9 души. Оборудвани са с климатик, електрически прозорци. Нашият Ford Transit е висок клас минибус, снабден с революционни технологии, които са безценна помощ за водача.

Какво трябва да знаете за бусовете в категория „Товарен бус“? Нашите предложения за Вас са иновативните модели Renault Master и Peugeot Boxer с година на производство 2018/2019. Тези дизелови автомобили са снабдени с пет врати, електрически прозорци, климатик и ръчни скоростни кутии и могат да транспортират до трима души. Компактни, но функционални, те са страхотни за превоз на всякакви вещи и стоки.

Какво трябва да знаете за бусовете в категория „Луксозен ван“? При нас ще откриете луксозните модели Volkswagen Multivan и Mercedes V. Те са висок клас бусове с автоматична скоростна кутия, пет врати и дизелов двигател, произведени през 2017/2018 г. Осигуряват удобното и престижно транспортиране на до шест души. Услугата се предлага единствено с наемане на шофьор.

Отлично обслужване, много опции

КАРБГРЕНТ не е просто компания за отдаване на бусове под наем в София. През годините разширихме портфолиото си така, че да покрием и най-специфичните нужди на клиентите си. Затова при нас откривате всички допълнителни екстри, които са Ви необходими – допълнителни детски столчета, ски багажници, GPS-навигация. Освен това може да се възползвате от персонален шофьор, който е на разположение по всяко време, услугата „Прибиране“ – наш шофьор да дойде на място и да прибере вместо Вас наетата кола, или „Доставка“ – наш служител да докара на най-удобното за Вас място автомобила.

Нашият приоритет е сигурността на автомобилите ни, Вашето удобство и комфорт и удовлетворяване на специфичните Ви изисквания. Ето защо предлагаме гъвкави условия, за да можете да се възползвате по най-добрия начин от услугите ни. Опитът на служителите ни ще Ви подпомогне в избора на оптимални решения за конкретните ситуации, те ще Ви посочат любезно какви са Вашите най-добри опции и ще работят с Вас за постигане на желаните цели. Нашият бранд е синоним за първокласни и надеждни услуги, затова дългогодишните ни клиенти продължават да избират да работят с нас, тъй като ние търсим удовлетворението им при всяка поставена задача.

Гъвкави условия без малки букви

Приоритет за нас е всеки да може да се възползва от безапелационно доброто обслужване, затова поддържаме ниски цени и предлагаме добри условия. Необходимо е при наемане на автомобил да бъде преведен депозит. Срещу него получавате договор, в които са описани всички условия. Приемаме плащания в български лева, евро или долари, като предплатените суми под формата на капаро не подлежат на възстановяване. Цените за наем на някое от превозните средства в автопарка ни варират в зависимост от периода, в който желаете да ползвате автомобила – от 1 до 2 дни, между 3 и 7 дни, между 8 и 15 дни, над 15 дни, като за превоз в страната и чужбина се изплащат различни депозити. Изберете нас, защото екипите ни обработват заявките бързо, разясняват Ви всички подробности и реагират светкавично на Вашите изисквания. КАРБГРЕНТ – когато опитът има значение!