Няколко основни предимства на пътуването с кола под наем

Имате съмнения дали Вашето пътуване е по-добре да премине с кола под наем? Ето Ви няколко базисни причини да изберете именно този начин на придвижване и да не съжалявате за избора си.

На първо място, имайте предвид, че всички автомобили, които се отдават под наем от КАРБГРЕНТ, са в изключително добро техническо състояние, заради строгите изисквания към тях. Това означава, че възможността да закъсате някъде далеч от вкъщи е сведена до минимум. Ако не сте сигурни в изправността на Вашия личен автомобил – не се колебайте да използвате кола под наем, защото освен 100-процентовата поддръжка, компаниите осигуряват и много бърза реакция при всякакъв тип повреди, инциденти или други непредвидени ситуации.

Ако не разполагате с личен автомобил, но Ви предстои кратко бизнес или семейно пътуване в страната или чужбина, колата под наем е Вашият най-лесен и бърз способ да осигурите комфорт на Вас и близките Ви. Бюджетът Ви няма да се натовари прекомерно и ще разполагате с чист, изправен и нов автомобил, за да осъществите всички свои планове.

Комфортно пътуване с кола под наем

Компаниите, които отдават коли под наем, предлагат невероятно много екстри – ски-багажници, детско столче, навигация, а също и услуги, които ще Ви улеснят изключително много. Може да наемете собствен шофьор, да поръчате на каква локация да Ви бъде докаран автомобилът или откъде да го вземе служител на фирмата.

пътуване с кола под наем

Прибирате се от чужбина? Колата под наем може да Ви очаква на летището и да не се чудите как да се придвижите, ако кацате много късно вечер или рано сутрин. Това е особено удобен вариант, ако пътувате с много багаж.

Пътуване с кола под наем е чудесен вариант, ако времето Ви е истински ограничено – не разчитате на градски или извънградски транспорт, не се съобразявате с разписания, свободни сте сами да изготвите и следвате план по Ваше усмотрение. Колите под наем Ви дават истинска свобода да разполагате с времето си. А ние Ви даваме да изберете какво точно Ви се кара.